06-43621282 yorma@your-yoga.nl

WAKE UP YOGA / OCHTEND YOGA

Yoga terwijl de zon op komt. Van oorsprong deed men yoga oefeningen in de ochtend voor zonsopgang. Bij de wake-up  yoga beginnen we al om 06.00 uur. Doordat we ons ritme aan de maatschappij aanpassen merken we dat het moeilijker is om ’s morgens op gang te komen. Door de wekker vroeg te zetten en in beweging te komen zul je merken dat je meer energie krijgt gedurende dag. En in de avond lekker bij tijds naar bed zoals de natuur dat bedoeld heeft.

Hoe ziet een ochtend Yoga les eruit?

Bij wake up yoga beginnen we met Pranayama (bewuste ademcontrole). Natuurlijk doen we ook de Surya Namaskar (de zonnegroet).  en vervolgen de yogales met heerlijke Yoga Asana’s (yogahoudingen) om de stijfheid en stramheid van het slapen lekker los te maken. Met de yogahoudingen brengen we de hele wervelkolom in beweging.  Het liefst doen we de yoga asana’s met onze rug naar de zon zodat de zon je  energiebaan in je rug opwarmt. Bij mooi weer doen we de wake-up yoga heerlijk op de steiger bij Your-Yoga en bij slecht weer gewoon lekker binnen in de yogastudio.

Wil jij meer energie gedurende dag of ben je vroege vogel die het heerlijk vindt om in alle rust een een yogales te volgen – je bent zelfs welkom in je pyjama maar wel even je tanden poetsen 🙂 –  meld je dan aan voor wake-up yogales en ik zie je graag in de ochtend op de yoga mat!

Yoga takes you into the present moment. The only place where life exists.